Kodikkaan kylän yhdistys

Linkit

Paikallista yrittämistä kannattaa aina suosia!
Monet Messukylän yrityksista tarjoavat yhdistyksen jäsenille pienen alennuksen tuotteistaan ja palveluistaan. Esimerkkinä mainittakoon Hämeen rakennuskone Oy, jonka vuokrattavien tuotteiden hinnasta omakotiyhdistyksen jäsenet saavat 10% alennuksen.
Ohessa listattuna Messukylän yrityksiä. Pääset yrityksen verkkosivuille klikkaamalla yrityksen logoa.

Hämeen rakennuskone Oy

Pitkät perinteet omaava HRK on 1975 perustettu suomalainen konevuokraamo.

Palvelemme ammattirakentajia, teollisuutta sekä yksityisiä kodin rakentajia. Vuokraamme rakentamisen eri vaiheisiin laadukkaita koneita, telineitä, työmaatiloja sekä henkilönostimia. Monipuolisesta valikoimastamme löydät oikeat ja turvalliset laiteratkaisut.

Munkkimiehet Oy

Lounaskahvilamme palvelevat iloisella ja rempseällä otteella…

Tervetuloa yksin, kaksin tai porukalla. Kahviloissamme nautit herkullisten tuotteidemme lisäksi välittömästä ja aidosta manselaisesta tunnelmasta. Emme kokkaa salaisin reseptein vaan avoimin mielin ja tarjoamme aina parasta.

Pesulax Oy

Täyden palvelun pesula!

Olemme tarjonneet tasokasta pesulapalvelua Tampereella jo 45 vuotta. Pitkäaikaiset asiakassuhteet ovat todistus laadukkaasta palvelustamme.

Messupuu

Tervetuloa asiantuntevaan puukauppaan!!

Messupuu on toiminut samalla paikalla yli 60 vuotta. Vuosikymmenten kokemus on osoittanut, että puualan palvelevalle asiantuntijalle on tarvetta. Tällä tiellä haluamme kulkea myös jatkossa.

Tampereen huoltotiimi Oy

Monipuolista myyntiä ja huoltoa

Mopot, skootterit, kevarit ja moottoripyörät parhailta merkeiltä. A-Akuilta löydät akut moneen tarpeeseen paikalleen asennettuna. Tule käymään niin testaamme akkusi kunnon ilmaiseksi.

Pyörätaikurit Oy

Tarvikkeita ulkoiluun hyvällä palvelulla

Pyörätaikurit huoltavat ja myyvät pyöriä ja pyöräilyvarusteita mutta valikoimasta löytyy kosolti myös muuta ulkoiluun liittyvää välineistöä.

Yhdistyksemme jäseniä suosivat:

Meistä tykkäävät muutkin kuin Messukylän yritykset!
Monet Messukylän ulkopuolella toimivista yrityksista tarjoavat yhdistyksen jäsenille palveluitaan alennettuun hintaan.

Hämeen rakennuskone Oy

Hyvän mielen Kuvauspalvelu Salopino

Asiakaspalvelua ja palvelualttiutta mutta ennenkaikkea huipputasokasta kuvauspalvelua tarjoava Kuvauspalvelu Salopino. Jari Salopinon kautta saat hääkuvaukset, ilmakuvaukset ym. kuvauspalvelut mukavalla ja rennolla otteella sekä rautaisella ammattitaidolla. Tutustu Jari Salopinon palvelutarjontaan osoitteessa: www.kuvauspalvelusalopino.fi

Kuvauspalvelu Salopino tarjoaa myös Messukylän omakotiyhdistyksen jäsenille ilmakuvauksen alennettuun hintaan 100 euro/kohde ja muiden palveluiden hinnoista höylätään 15% pois.