Paikalliset yritykset ja yhteistyökumppanit

Messukylän omakotiyhdistys Tampere Hallitus Kannanotot-arkisto

Omakotiyhdistyksen jäsenenä voit saada alennuksia useiden paikallisten yritysten palveluista ja tuotteista. Osa yhteistyökumppaneistamme toimivat myös Messukylän asuinalueen ulkopuolella mutta haluavat toimia kannatusyrityksenä tarjoamalla palvelujaan alennettuun hintaan yhdistyksen jäsenille. Alennuksen saa esittämällä yhdistyksen jäsenkortin.

hrk kumppani

Hämeen rakennuskonevuokraamo

Vuokralle alennuksella
Hämeen rakennuskone Oy tarjoaa yhdistyksen jäsenille 30% alennuksen vuokrattavista työkaluista. Mainitse jäsenyytesi vuokrauksen yhteydessä.
Kuvauspalvelu Salopino kumppani

Kuvauspalvelu Salopino

Kuvaan kuin itselleni - alennettuun hintaan
Tarjoan Messukylän omakotiyhdistyksen jäsenille ilmakuvauksen 100€/kohde (Norm 150€+ kilometrikorvaus). Lisäksi kaikki muut Jarin tarjoamat palvelut saat yhdistyksen jäsenenä 15% alennuksella.
Pesulax kumppani

Pesulax Oy

Puhdasta jälkeä noudettuna
Pesulax Oy tarjoaa Messukylän omakotiyhdistyksen jäsenille 20% alennuksen pesulapalveluista. Tiesitkö, että palveluihimme kuuluu myös pestävien materiaalien nouto kotoa. Tiedustele lisää meiltä.
Pyörätaikurit kumppani

Pyörätaikurit

Tarvikkeita ulkoiluun hyvällä palvelulla
Pyörätaikurit huoltavat ja myyvät pyöriä ja pyöräilyvarusteita mutta valikoimasta löytyy kosolti myös muuta ulkoiluun liittyvää välineistöä. Pyörätaikurit tarjoavat laadukkaan HJC pyöräilykypärän 10 euron hintaan Messukylän omakotiyhdistys Ry:n jäsenille.
messukylan-sahkoliike

Messukylän Sähköliike - Sähkö Ourex Oy

Sähköalan työt kotikylästä ammattitaitoisesti ja luotettavasti.
Toteutamme monenlaisia sähköalan töitä. Tarjoamme omakotiyhdistyksen jäsenille jäsenille 5% alennuksen työveloituksesta ja 15% tarvikkeista. Jäsenyys on mainittava jo työn tilatessa että menee kerralla oikein.
Vintagelogo

Vintage Varpaat

Jalkojen terveydellistä hoitoa myös koti- ja laitoskäynteinä vanhuksille ja liikunta rajoitteisille Pirkanmaan alueella.
Jalkahoitola Vintage Varpaat tarjoaa kaikille Messukyläläisille Jalkojenhoidon tarjoushintaan 40€ (hoitoaika 60 min).
Messupuu kumppani

Messupuu

Rakentajan ja remontoijan luottoapuri
Oli kyse sitten suurista hankkeista tai pienestä pintaremontista, oman kylän puukeskus tarjoaa alennusta tuotteistaan omakotiyhdistyksen jäsenille. Asiantunteva henkilökunta on valmiina palvelemaan parhaan puutavaran valinnassa.
LP-SOLAR logo.

LP-SOLAR OY

Aurinkosähkön asiantuntija
LP-Solar Oy tarjoaa jäsenille arvioinnin talosi soveltuvuudesta aurinkosähkön tuotantoon veloituksesta (norm 150e) sis. katon tarkistuksen, raportin ja laskelman tuloksista" toimisto@lp-solar.fi
Client logo

Aseman Lukko

Laadukasta lukkopalvelua myös Messukylän alueelle
Lukkojen asennus, korjaus ja huolto on vahvinta osaamistamme. Suunnittelemme ja toteutamme erilaiset mekaaniset ja sähköiset lukitusjärjestelmät luotettavilla ABLOY- sekä iLOQ-tuotteilla. Meillä onnistuu myös avaimen teettäminen sekä muut perinteisemmät lukkosepän työt.
tampereen huoltotiimi kumppani

Tampereen huoltotiimi

ALANSA YKKÖNEN JO VUODESTA 1992!
Olemme täyden palvelun moottoriajoneuvokauppa ja rengas, sekä akkuliike. Huoltotiimin historia perustuu vahvasti kaksipyöräisten myyntiin ja huoltoon, mutta vuosien varrella toimintamme on laajentunut ja nykyään saman katon alla on myymälä sekä monimerkkikorjaamo.
padel-logo

Padel Tampere - Ennen kaikkea yhteisö

Mahtavia pelikokemuksia jo yhteensä 20:lla kentällä – Messukylässä, Linnakalliossa, Eteläpuistossa, Linnainmaalla, Lielahdessa sekä Pirkkalan Expressissä.
Messukylän omakotiyhdistys ry:n jäsenkortilla saat ensimmäisellä pelikerralla koko peliporukalle vuokramailat veloituksetta käyttöön.