Paikalliset yritykset ja kumppanit

Messukylän omakotiyhdistys Tampere Hallitus Kannanotot-arkisto

Omakotiyhdistyksen jäsenenä voit saada alennuksia useiden paikallisten yritysten palveluista ja tuotteista. Osa yhteistyökumppaneistamme toimivat myös Messukylän asuinalueen ulkopuolella mutta haluavat toimia kannatusyrityksenä tarjoamalla palvelujaan alennettuun hintaan yhdistyksen jäsenille. Alennuksen saa esittämällä yhdistyksen jäsenkortin.

Yhteistyökumppanit

Messukylän omakotiyhdistys ry:n yhtenä tavoitteena on tukea paikallisia yrityksiä ja kannustaa asukkaita käyttämään paikallisia palveluja. Jos olet samoilla linjoilla, niin liity yhdistyksen jäseneksi ja saat jäsenkorttia vastaan tarjouksia yhteistyökumppaniyrityksistämme.

Tutki yhteistyökumppaniemme Messukylän omakotiyhdistys ry:n jäsenille lupaamia tarjouksia. Muista vierailla myös kumppanin sivustolla ja tutkia lisää millaisia palveluja ja tuotteita heillä on tarjolla.

Aseman Lukko
Banner image

Laadukasta lukkopalvelua myös Messukylän alueelle

Lukkojen asennus, korjaus ja huolto on vahvinta osaamistamme. Suunnittelemme ja toteutamme erilaiset mekaaniset ja sähköiset lukitusjärjestelmät luotettavilla ABLOY- sekä iLOQ-tuotteilla. Meillä onnistuu myös avaimen teettäminen sekä muut perinteisemmät lukkosepän työt.
Habita
Banner image

Pitkän kokemuksen asuntojen välitystä Pirkanmaan alueella.

Tarjoamme Messukylän Omakotitaloyhdistyksen jäsenille seuraavan välityspalkkiotarjouksen:
Välityspalkkio 2,79 % (norm. 4,26 – 4,96 %), osakkeet minimissään 3500€ ja kiinteistöt asemakaava-alueella minimissään 4000€ + 290€ kohteenperustamiskulut (norm. 390€).

Tarjous koskee Turtolan myyntipisteessä (Martinpojankatu 4, Citymarket) tehtyjä uusia välityssopimuksia.

Hämeen rakennuskone Oy
hrk kumppani

Vuokralle alennuksella.

Hämeen rakennuskone Oy tarjoaa yhdistyksen jäsenille 30% alennuksen vuokrattavista työkaluista. Mainitse jäsenyytesi vuokrauksen yhteydessä.
Kuvauspalvelu Salopino
Kuvauspalvelu Salopino kumppani

Kuvaan kuin itselleni - alennettuun hintaan

Tarjoan Messukylän omakotiyhdistyksen jäsenille ilmakuvauksen 100€/kohde (Norm 150€+ kilometrikorvaus). Lisäksi kaikki muut Jarin tarjoamat palvelut saat yhdistyksen jäsenenä 15% alennuksella.
LP-Solar Oy
LP-SOLAR logo.

Aurinkosähkön asiantuntija

LP-Solar Oy tarjoaa jäsenille arvioinnin talosi soveltuvuudesta aurinkosähkön tuotantoon veloituksesta (norm 150e) sis. katon tarkistuksen, raportin ja laskelman tuloksista toimisto@lp-solar.fi
Messukylän sähköliike
messukylan-sahkoliike

Sähköalan työt kotikylästä ammattitaitoisesti ja luotettavasti.

Toteutamme monenlaisia sähköalan töitä. Tarjoamme omakotiyhdistyksen jäsenille jäsenille 5% alennuksen työveloituksesta ja 15% tarvikkeista. Jäsenyys on mainittava jo työn tilatessa että menee kerralla oikein.
Messupuu
Messupuu kumppani

Rakentajan ja remontoijan luottoapuri

Oli kyse sitten suurista hankkeista tai pienestä pintaremontista, oman kylän puukeskus tarjoaa alennusta tuotteistaan omakotiyhdistyksen jäsenille. Asiantunteva henkilökunta on valmiina palvelemaan parhaan puutavaran valinnassa.
Naisten karkkikauppa
Banner image

Ihastuttavia tuotteita naisille

Naisten karkkikauppa on ihastuttava liike, jossa myytävänä naisten vaatteita, laukkuja, lompakoita, suomalaisia Hopepuron- ja Miemin koruja. Mukana myös luonnonmukaisia saippuoita, shampoita, hamam-kylpypyyhkeitä sekä paljon muita hyvinvointiin liittyviä ihania tuotteita.
Vaateliike Naisten Karkkikauppa (Turtolan Citymarket) tarjoaa Omakotiyhdistyksen jäsenille – 30 % alennuksen vaatteista ja -15 % laukuista (ovh. hinnoista) Turtolan liikkeestä ostetuista tuotteista. Alennuksen saa jäsenkorttia näyttämällä.
Padel Tampere
padel-tampere

Ennen kaikkea yhteisö.

Mahtavia pelikokemuksia jo yhteensä 20:lla kentällä – Messukylässä, Linnakalliossa, Eteläpuistossa, Linnainmaalla, Lielahdessa sekä Pirkkalan Expressissä. Messukylän omakotiyhdistys ry:n jäsenkortilla saat ensimmäisellä pelikerralla koko peliporukalle vuokramailat veloituksetta käyttöön.
Pesulax
Pesulax kumppani

Puhdasta jälkeä noudettuna.

Pesulax Oy tarjoaa Messukylän omakotiyhdistyksen jäsenille 20% alennuksen pesulapalveluista. Tiesitkö, että palveluihimme kuuluu myös pestävien materiaalien nouto kotoa. Tiedustele lisää meiltä.
Pyörätaikurit
Pyörätaikurit kumppani

Tarvikkeita ulkoiluun hyvällä palvelulla.

Pyörätaikurit huoltavat ja myyvät pyöriä ja pyöräilyvarusteita mutta valikoimasta löytyy kosolti myös muuta ulkoiluun liittyvää välineistöä.
Pyörätaikurit tarjoavat laadukkaan HJC pyöräilykypärän 10 euron hintaan Messukylän omakotiyhdistys Ry:n jäsenille.
Tampereen Huoltotiimi Oy
Pyörätaikurit kumppani

Alansa ykkönen jo vuodesta 1992!

Olemme täyden palvelun moottoriajoneuvokauppa ja rengas, sekä akkuliike. Huoltotiimin historia perustuu vahvasti kaksipyöräisten myyntiin ja huoltoon, mutta vuosien varrella toimintamme on laajentunut ja nykyään saman katon alla on myymälä sekä monimerkkikorjaamo.
Vintage Varpaat
Vintagelogo

Luotettavaa ja asiantuntevaa terveydellistä jalkojen hoitopalvelua!

Jalkojen terveydellistä hoitoa myös koti- ja laitoskäynteinä vanhuksille ja liikunta rajoitteisille Pirkanmaan alueella.
Jalkahoitola Vintage Varpaat tarjoaa kaikille Messukyläläisille Jalkojenhoidon tarjoushintaan 40€ (hoitoaika 60 min).